Hvilket portræt ønsker du?

Jeg ser frem til at hjælpe som din fotograf i Århus!

Find den ideelle pris pakke til dine behov

Jeg stræber efter levere mere end bare fremragende portrætfotos - jeg ønsker også at give dig en god oplevelse! Jeg tilbyder forskellige pakker, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov. Jeg garanterer, at jeg vil gøre mit bedste for at levere det bedste resultat.
Hvis du har brug for mere end blot portrætfotos, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

portræt af Rasmus Grann, fotograferet af fotograf Kirsten Adler, Århus
HEADSHOT
Høj kvalitets portrætter

2150
Ekskl./moms

 • 2 toppe
 • (helst tøj
 • der ikke er for distraherende
 • men bedst afspejler din professionelle personlighed og karakter)
 • 2 neutrale baggrunde
 • 2 retoucherede headshots i både farve og s/h samt i 2 formater
LÆS MERE OM HEADSHOTS
Portræt af Lisa Clausen, fotograferet af fotograf Kirsten Adler, Århus
HEADSHOT plus
Headshot og halvfigur

2550
Ekskl./moms

 • 2 komplette tøj outfit
 • (helst tøj
 • der ikke er for distraherende
 • men bedst afspejler din professionelle personlighed og karakter)
 • 2 neutrale baggrunde
 • 2 retoucherede headshots i både farve og s/h samt i 2 formater
Mere om Headshots
Deluxe portræt af Susanne Oldenborg, taget af Kirsten Adler, fotograf i Århus
PORTRÆT deluxe
makeup + hårstyling til et professionelt finish

4250
Ekskl./moms

 • 3 -4 komplette tøj outfit
 • (helst tøj
 • der ikke er for distraherende
 • men bedst afspejler din professionelle personlighed og karakter)
 • 3 -4 baggrunde
 • 2 retoucherede headshots i både farve og s/h samt i 2 formater
 • inkl. professionel makeup artist
Mere om Deluxe
Borgmester Jakob Bundsgaard klipper rød snor ved estate 1927 åbningsreception 2022 otograferet af fotograf Kirsten Adler, Århus
REPORTAGE
Situationsbilleder - f.eks ved events, foredrag

4800
Ekskl./moms

 • 1 times fotografering
 • 20 filer/billeder
 • filer leveret i både farve og s/h
 • professionel redigering
 • leveres i fuld opløsning
 • leveres til web
 • hjælp til valg af billeder
Mere om Reportage

Hvad er inkluderet i mine pakker?

Portræt lavet af Kirsten Adler, fotograf i Århus

PROFESSIONEL HÅR OG MAKEUP

Tørstyling af dit hår og fuld make-up til dit portræt, laves af fast tilknyttede professionelle Makeup artister. De laver ikke andet end at lægge makeup og style hår, så de er vant til alle typer makeup. Makeupartister bookes kun ind til Deluxe portrætter.

XpandMedia. Fotograf i Århus, Kirsten Adlers studie

PROFESSIONELT STUDIE MED DAGSLYS

Kirsten Adlers studie er stort. Der er masser af dagslys, hvilket er perfekt til portrætter m.m. Der er mange forskellige baggrund og møbler. På den måde kan jeg hjælpe til, at du får en stor variation i dine portrætter.

instruktion til posering i studiet hos fotograf Kirsten Adler, århus

GUIDE TIL POSERING

Alle har behov for at blive guidet, når det angår posering. Jeg hjælper dig tålmodigt igennem fotograferingen, så du kan slappe af og være tryg foran kameraet og i studiet. Det hjælper dig og mig til at få lavet de flotte og gode portrætter.

fotograf Århus

RETOUCHERING INKLUDERET

Vi ved alle, at image betyder noget. I hver pakke, jeg tilbyder er der inkluderet retoucherede billeder. Det giver dig top kvalitetsbilleder i magasin stil. Jo større en pakke, du vælger jo mere retouchering er inkluderet.

tøjvalg til portræt i studiet til et portræt

GUIDE TIL VALG AF TØJ

Tag gerne hellere for meget end for lidt tøj og sko med til fotograferingen. Der kan opstå kreative ideer og indskydelser, så vær på den sikre side. De fleste har en lille kuffert med. Jeg guider dig ift. hvad der passer til baggrunde og udtryk.

portræt af Bjørk Slater til Slater Consult

JEG ER UVANT FORAN ET KAMERA

Hvis du er uvant med at stå foran et kamera, er du ikke alene. Mange af mine kunder er ikke vante til at posere. Jeg er trænet til at guide til de bedste poseringer, så du er i sikre hænder. Jeg vil gøre, hvad jeg kan, for at styrke din selvtillid, så vi kan få lavet portrætter, du kan være stolt over at eje.

FAQ’s om fotograferinger

Online Galleri

Alle filer bliver lagt op i et online galleri, hvorfra du i ro og mag kan vælge dine billeder, når du har tid.

Tidshorisont

Vi bestræber os på det hurtigst mulige workflow. Vi lover max 3 dage inden dine filer ligger online.

Brugsret

Når du køber en fil, har du brugsret til den. Dvs du må bruge den, som du vil til eget forbrug. Det er dog ikke lovligt at sælge din fil videre.

Download

Når dine filer er færdig redigerede, modtager du et link, hvorfra du kan downloade dem til din egen PC.

Betaling

Fakturaer bliver sendt med mail og betales bankoverførsel. Aflyses der 24 timer inden fotograferingen, betales det fulde beløb.

Sikkerhed

Dine billeder kan ses og bestilles fra onlinegalleriet, hvor de ligger i ét år, hvorefter de bliver slettet. Du får en mail en måned før udløb, hvor du derefter kan bestille flere eller du kan tilkøbe en aftale om forlængelse.


Kontakt mig på  tlf. +4530293960 

eller mail.

Instagram

@kirstenadlerfotografi

Havde smukke, søde og dygtige @mariann_mikkelsen samt hendes harpe på besøg i studiet.#work #nikon #nikonphotography #portrait #portraitphotography #portræt #portrætter #erhvervsportræt #erhvervsfotograf #naturligtlys #naturallight #lysogskygge #shadow #shadowandlight #kirstenadlerfotografi#fotografaarhus#portraitfolk #portrait_star _ #portsinspired #fotograf #portsinspired #fotoroom #photoplan #saturdaysmag #btsphotoshoot #portraitgreatness #tappancollector #framesmag #professionalportrait #proheadshot#professionelfotograf
@life_framer valgte at poste mit billede af Simone igen - netop som min udstilling AR er åbnet på @dokk1aarhus, hvor det også er er med. Spøjst sammenfald, men må konkludere, at billedet kan noget 🙏🏻Se link i bio @life_framer chose to repost my picture of Simone - just as my AR exhibition has opened at @dokk1aarhus, where it is also included. A funny coincidence, but I must conclude that the picture has something special 🙏🏻See link in bio ------#work #nikon #portrait #portraitvision_ #portræt #portrætter #kirstenadlerfotografi#fotografaarhus #kræft #brystkræft #cancer #kræftensbekæmpelse #portrait_star #kemo #art #life #nofilter #withhumans #portrait_today #fotoroom #portraitgreatness
Igår havde jeg fernisering på min udstilling AR på Dokk1 i Aarhus. Udstillingen står oppe på “udsigten” fra nu og til d. 13.08 For mig har det været en stor, spændende og anderledes proces at lave en udstilling for et bredt publikum. Jeg er vant til at have fokus på, hvad mine kunder ønsker. Ikke at tænke på, hvad er bredt publikum skal se og have ud af mine billeder. Men faktisk er billederne ikke lavet til en udstilling. De er lavet til Simone som hendes måde at bearbejde den brystkræft behandling, hun skulle igennem. Jeg har valgt at kalde udstillingen AR. Ar er historier skrevet i hud. Eller skrevet i sindets kringelkroge.Men ar er også reparationen af bruddet. Arret er noget der har samlet sig igen. På en ny måde. Limet sig selv. Helbredt sig.Vores ar er vidnesbyrd på helingsprocessen. Beviset, på vi kan samles igen og leve.Hvis du mangler noget og lave, når solen ikke skinner, så smut forbi på Dokk1 i Aarhus og se den!- skriv gerne dine tanker om det, som portrætterne har vækker i dig i gæstebogen 📔🙏🏻Reelen viser forløbet fra fotografering og til min udstilling AR på @dokk1aarhus i Aarhus. 🎥 Videoen er et ultra koncentrat af en ét forløb, som har løbet over 2 år. Smut forbi og se den - skriv gerne dine tanker om det, som udstillingen har vakt i dig, i gæstebogen 📔🙏🏻@anebonderolsted har været en hel fantastisk kurator på udstillingen og uden hende, var den ikke blevet!🙏🏻Se link i bio
@charlotte_frobenius Portræt i studiet. MUA @hejdetlea #work #nikon #nikonphotography #portrait #portraitphotography #portræt #portrætter#businessportrait #erhvervsportræt #erhvervsfotograf #kirstenadlerfotografi#fotografaarhus #portraitfolk #portrait_star _ #portsinspired #flakphotorecs #portsinspired #fotoroom #photoplan #saturdaysmag #btsphotoshoot #portraitgreatness #tappancollector #framesmag #professionalportrait #proheadshot#professionelfotograf #fotograf