BILLEDER FORTÆLLER MERE END ORD

Få det bedste ud af din virksomheds visuelle identitet

FÅ EN FOTOGRAF TIL AT FORTÆLLE  HISTORIEN

Reportagebilleder, også kaldet situationer- eller begivenhedsbilleder, er et glimrende værktøj til at forevige de vigtigste øjeblikke i en virksomhed. De kan bruges i en lang række forskellige sammenhænge, herunder PR, markedsføring, sociale medier, intern kommunikation eller som en del af et fotogalleri på virksomhedens website. De bruges også ofte på forsiderne af magasiner og andre trykte publikationer.

En situation afbilder typisk en begivenhed eller et øjeblik, der er vigtigt for virksomheden. Det kan være et møde, en ny produktlancering, en udstilling, et personaleevent, en prisoverrækkelse eller noget helt andet. Det er afgørende, at man får fanget dette øjeblik, så det kan bruges til at fastholde det for evigt. Samtidig kan virksomheden bruge situationer til at fastholde sin historie og værdier.

Når man vælger en professionel fotograf, kan man lægge opgaven fra sig og fokusere på begivenheden. Som fotograf ved vi, hvordan vi skal komponere billeder, der fortæller den historie, man gerne vil se.

Situationsbilleder vil hjælpe med at skabe et stærkt og engagerende indhold, som kan bruges af virksomheden til at skabe et positivt omdømme.


Selvom Kirsten Adler er fotograf i Århus, kører hun gerne langt for at lave jeres reportage, og fange den stemningen eller begivenhed, som er i jeres firma.

BRUG BILLEDER SOM ILLUSTRATION

En arbejdsgang, procedure eller begivenhed kan være meget lettere at forstå og afkode, når den er udtrykt i billeder end i tekst. En fotograf, kan skabe billeder som kan kommunikere et koncept meget hurtigere og mere effektivt end tekst. Et billede kan hurtigt give et overblik over et koncept eller en procedure. Dette gør det nemmere at få et hurtigt overblik over processen. Det er hjælpsomt til at kommunikere med kunder, gæster eller medarbejdere, der ikke taler dansk.

Billederne er også meget nyttige, når du skal demonstrere en procedure, der involverer flere trin. For eksempel, hvis du skal vise, hvordan man korrekt sætter en maskine op, kan et billede vise alle de nødvendige trin, så selv de mindste detaljer ikke bliver overset. Dette gør det lettere for personer at følge proceduren og sikrer, at alle trin udføres korrekt.

Endelig er billeder også meget nyttige, når du skal vise noget, der er meget komplekst og vanskeligt at forklare med ord. Et billede kan let vise alle de vigtige elementer og hvordan de sammenkobles. Dette gør det meget nemmere for personer at se det store billede og forstå, hvordan det hele hænger sammen.

Billeder kan let visuelt forklare et koncept, give et hurtigt overblik over en procedure eller demonstrere et komplekst system. Det gør det muligt for alle at forstå, hvad der skal gøres, og sikrer, at alle trin udføres korrekt.

Instagram

@kirstenadlerfotografi

Businessportræt af @laurabukalo - håber, det får hende ind i en 🤞🏻#work #nikon #nikonphotography #portrait #portraitphotography #portræt #portrætter#businessportrait #erhvervsportræt #erhvervsfotograf #naturallight #kirstenadlerfotografi#fotografaarhus #monalisasmile #portraitfolk #portrait_star _ #portsinspired #flakphotorecs #gfx100s #portsinspired #fotoroom #photoplan #saturdaysmag #btsphotoshoot #portraitgreatness #tappancollector #framesmag #professionalportrait #proheadshot
Portræt af @laurabukalo Laura har været i praktik hos mig, og hun havde fundet inspirationen til dette portræt - så cadeau til hende. Hun så rigtigt.#work #nikon #nikonphotography #portrait #portraitphotography #portræt #portrætter#businessportrait #erhvervsportræt #erhvervsfotograf #naturallight #kirstenadlerfotografi#fotografaarhus #monalisasmile #portraitfolk #portrait_star _ #portsinspired #flakphotorecs #gfx100s #portsinspired #fotoroom #photoplan #saturdaysmag #btsphotoshoot #portraitgreatness #tappancollector #framesmag #professionalportrait #proheadshot
Her er @laurabukalo Laura har været i praktik hos mig. Hun var en sand fornøjelse. I stand til at sidde stille og arbejde koncerteret, pligtopfyldende, dygtig til både backend i WordPress og med en udtalt god visuel sans, når hun skulle lave noget i frontenden. Laura er uddannet Multimediedesigner, dem er der mange af - men Laura er der kun én af.Som tak for hjælpen, giver jeg altid mine praktikanter et portræt, de kan bruge til deres CV, når de skal videre i jobjagten.Laura var ingen undtagelse. Hun fik sine portrætter til ansøgningerne - og så gik vi i gang med at "lege".For mig er det vigtigt at "lege" med mine udtryk og den kreative del af mit job. Jeg elsker at stå kl. 7 om morgenen og fotografere en ny CEO - men jeg er ligeså vild med at eksperimentere i studiet. Og skønt, når der kommer praktikanter, som også har lyst til det!Jeg er især glad for dette billede. Lyset er minimalt - såkaldt Rembrandt belysning. Og da jeg sad og redigerede det, kunne se, det kompositionen og Lauras blik, mindede lidt om Mona Lisa portrættet...! Jeg gik videre forstærkede den reference - fordi jeg synes, det var sjovt (og ikke fordi, jeg er prætentiøs - tror jeg..! 😅)#work #nikon #nikonphotography #portrait #portraitphotography #portræt #portrætter#businessportrait #erhvervsportræt #erhvervsfotograf #naturallight #kirstenadlerfotografi#fotografaarhus #monalisasmile #portraitfolk #portrait_star _ #portsinspired #flakphotorecs #gfx100s #portsinspired #fotoroom #photoplan #saturdaysmag #btsphotoshoot #portraitgreatness #tappancollector #framesmag #professionalportrait #proheadshot
@kjeldtoft_snedkeri er som en Ferrari - et mesterværk af design, kvalitet og holdbarhed. Deres arbejde er en hyldest til håndværket og er lavet med en omhyggelighed og opmærksomhed på detaljer, som man sjældent ser andre steder. Mens andre virksomheder måske fokuserer på masseproduktion og hurtige løsninger (ingen nævnt..), er Kjeldtoft snedkeri kendt for deres kompromisløse tilgang til kvalitet og deres evne til at skabe møbler og inventar, der vil vare i årevis. Deres showroom i Aarhus er en sand skatkiste af smukke og tidløse stykker, som er en ære at eje.#work #nikon #nikonphotography #portrait #portraitphotography #portræt #portrætter #businessportrait #erhvervsportræt #erhvervsfotograf #naturallight #kirstenadlerfotografi#fotografaarhus #hjemmeside #håndværk #kirstenadlerfotografi #kjeldtoft_snedkeri
Jeg har haft den store fornøjelse at fotografere holdet bag @kjeldtoft_snedkeri - Gert, Simon, Alma og Tihamer - og jeg kan med sikkerhed sige, at de er ligeså skønne og charmerende som de møbler og inventar, de skaber! 🙂 Deres passion for godt håndværk og snedkeri er lige så stor som deres sans for humor, og jeg havde en fest med at fange deres glæde ved deres arbejde på kameraet.#work #nikon #nikonphotography #portrait #portraitphotography #portræt #portrætter #businessportrait #erhvervsportræt #erhvervsfotograf #naturallight #kirstenadlerfotografi#fotografaarhus #hjemmeside #håndværk #kirstenadlerfotografi #kjeldtoft_snedkeri
Hvorfor fedte med pladsen, når den er der? 💃🏻Og der er fint plads til andre fotografer, som gerne vil leje sig ind 🤩🙌🏻#fotostudio #fotograf #aarhus #lejeafstudie