TAG KONTAKT/LOKATION NEDENFOR

Benyt mailformularen eller brug min mail direkte, hvis du f.eks. gerne vil sende billede eksempler med. Email: info@kirstenadler.dk

Du kan også ringe og booke på +4530293960

Åbningstider man-ons: 9.00-17.00

  SÅDAN FINDER DU FREM

  TRANSPORT TIL FOTOGRAF KIRSTEN ADLER

  Tag bussen!

  Hvis du tager bussen til studiet, så du med nr. 11 mod Harlev. Der er en lille gåtur på ca. 8 minutter til selve studiet. fra stoppestedet.

  Studiet

  Studiet ligger i Park Fermè og det er hal nr. 58R, som ligger til venstre, når du kommer ind ad porten. Der er fri parkering og du ringer bare på, på klokken ved døren.

  Kontakt mig til dit næste nye portræt i Århus

  Mine portrætter er lavet til at hjælpe dig med at skille dig ud fra mængden og blive bemærket præcis, som du har brug for i dit portræt. Min dynamiske og indlevende tilgang giver dig mulighed for at slappe af og nyde det bedste af min kreativitet i et friskt og moderne fotostudie. Du kan kontakte mig på mange måder, via Instagram, e-mail, vores online formular eller telefon. Jeg har arbejdet som portrætfotograf i Århus i mange år, og har haft rigtigt mange forskellige typer mennesker foran mit kamera, så du er i trygge hænder. Uanset dine behov, kan det være genialt at have et professionelt portræt, du kan bruge til dit c.v, website, linkedin, eller der, hvor du det. Uanset dit behov i forhold til et portræt, så er jeg klar til at hjælpe dig.