Et professionelt portræt gør en forskel fordi det har en stærk signalværdi

Du betaler selvfølgelig først og fremmest for et flot portræt. Men hos Kirsten Adler Fotografi handler det også om, at du får en god oplevelse. Ikke alle er vilde med at stå foran kameraet, så målet er altid, at kunderne forlader studiet med et smil på læben. Og uanset, om selve fotoshootet foregår i hendes studie i Århus eller på location, gør hun meget for, at du kan være dig selv. Det kommer der altid den bedste oplevelse og de bedste portrætter ud af.

At være sig selv

Pressebilleder til Ann Elisabeth Knudsen.

”Jeg har altså svært ved at smile naturligt i en unaturlig situation” sagde Ann til mig, inden vi startede vores fotosession.
Okay – sagde jeg, Vi tager bare et skridt af gangen (eller – et billede af gangen!)

Læs mere
pressebillede, fotograf Århus, Kirsten Adler
Portræt af Ann Elisabeth Knudsen, Foredragsholder, forfatter, cand.mag og lektor. Pressebillede.

Kirsten Adler er professionel fotograf i Århus, hvor hun også har studie. Kirsten Adler har lavet et have af portrætter gennem mange år, og hendes erfaring er stor.  Et portræt i professionel kvalitet styrker virksomhedens eller dit personlige brand. Brug det fx på dit CV, website, visitkort, artikler, brochurer og selvfølgelig LinkedIn og Facebook. Vidste du fx, at LinkedIn-profiler med et professionelt portræt får 14 gange flere visninger? Og i dag handler det om at få opmærksomheden på nettet. Det er det, er professionelt portræt, et headshot, et deluxeportræt eller et business portræt, kan hjælpe dig med.

Portræt lavet af Kirsten Adler, fotograf i Århus
Portræt lavet af Kirsten Adler, fotograf i Århus

At ryste støvet af titlen

- og få portrættet til skildre personen.

Læs mere
Portræt lavet af Kirsten Adler, fotograf i Århus


Portrætter inddelt i 3 forskellige kategorier, som du kan se nedenfor.

HEADSHOT

Portræt på 24 timer

Et ’headshot’ er for dig, der ønsker et godt og vellignende, professionelt portræt – uden at bruge for meget tid på fotograferingen.

Optagelsen tager ca. 20 minutter og foregår i studiet I Arhus. Du står selv for, at hår, tøj og evt. makeup sidder, som det skal.

Umiddelbart efter fotograferingen ser du optagelsen på computerskærmen, og du vælger de billeder, du ønsker. Billederne kan færdiggøres til afhentning eller forsendelse inden for et døgn.

Du får:  2 redigerede billedfiler i henholdsvis farve og s/h.

SE PRISER HER

DE LUXE


Professionelle portrætter til flere formål

For dig der har brug for vellignende portrætter til fx både LinkedIn, pressetekster og hjemmesider – og større kontrol med, hvordan du præsenteres i offentlig sammenhæng.
Billederne tages med forskelligt tøj og på skiftende location eller baggrund.

Ved et De luxe portræt bruger vi ca. en time på at lægge makeup, sætte hår, vælge tøj m.m. Du medbringer forskellige bluser, skjorter eller jakker, som du gerne vil fotograferes i. Vi skyder vi på op til 2 locations – den ene i studiet i Århus. Den anden kan evt. være en location, som skaber et relevant miljø til dit billede. De luxe portræt kan også bookes uden makeupartist.

Du får: 4 redigerede og retoucherede billedfiler med dit portræt i henholdsvis farve og s/h samt i fuld opløsning og til web.

SE PRISER HER

MEDARBEJDER PORTRÆT

En flot og ensartet firmapræsentation

Giv virksomhedens image og hjemmeside et løft med en flot, ensartet og professionel portræt præsentation af medarbejderne – fotograferet med brug af samme baggrund og lyssætning.

Fotograferingen kan foregå hos jer, så optagelserne tager størst muligt hensyn til jeres effektivitet og medarbejdernes kalender. Alternativt i Kirsten Adlers studie i Århus.

Inden optagelserne tager vi en grundig snak om, hvordan I ønsker billedernes udtryk – fx om I ønsker studiebaggrund eller location.

I får: 1 stk. billedfil pr. medarbejder i fuld opløsning til hhv. print og web.

SE PRISER HER

Naturlige Anne Hjernøe

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Portræt lavet af Kirsten Adler, fotograf i Århus
Portræt lavet af Kirsten Adler, fotograf i Århus
Portræt lavet af Kirsten Adler, fotograf i Århus
Portræt til Søndag af Kristen Adler, fotograf Århus
Portræt lavet af Kirsten Adler, fotograf i Århus
Portræt af Anne Hjernøe