Som kunde er du

vores 1. prioritet

KAF går gerne med dig op ad de trin, der skal til, for at du rammer dit mål, og kommer ud over rampen.

01. Hvorfor vælge Kirsten Adler Fotografi

Passion, kreativitet og erfaring.

Kirsten Adler, som tegner virksomheden, Kirsten Adler Fotografi – KAF – har en dyb passion for faget og arbejder med mange virkemidler og kreative vinkler, for lige netop at fange den enkelte persons, produkts eller virksomheds DNA. Kirsten Adler har mange års erfaring med fotografering og er unik i forhold til at få mennesker, der er uvante foran et kamera, til at slappe af, hvilket får det personlige og særlige frem i billederne.

02. En kompetent samarbejdspartner

Grundighed, konsistens og glade kunder.

Værdisættets i Kirsten Adler Fotografi/KAF er grundighed, konsistens og kreativ udvikling, som manifesteres igennem research og afklaring af dine behov og ønsker. Selve optagelsen er kun 50% af arbejdet. Resten ligger i efterbehandlingen, som er konsistent og præcis – altid.

Kirsten Adler Fotografi leverer stort set altid mere end forventet til dig. Derfor kommer kunder som f.eks. SaintGobain Glassolution, Grønbech og co. Molslinjen og Add Media igen og igen.

Kirsten Adler Fotografi laver portrætter, reference- og reportagebilleder. Vi går efter de allerbedste billeder til dig.

Kirsten Adler

At fotografere er min passion. Jeg går altid efter de bedste optagelser, uanset omstændighederne. Og jeg glæder mig altid til at åbne op for den høst af gode billeder, der skal gøres redigeres i Photoshop