2BIZ showroom Risskov Aarhus

Interiør for Glasssolution

Glassolution, som er en af mine faste kunder, brugte også mig som fotograf til denne opgave i Risskov, Aarhus, hvor tøj firmaet 2bizz, har, deres hovedkontor. Glasssolutions har lavet et showroom af de såkaldte New York vinduer. Vinduer med sorte rammer, der anvendes til kontorer for at give rummet et mere rustikt og New Yorker loft følelse. Det er meget populært, da storbyen jo pludselig er inviteret med indenfor.

2BIZ var også meget glade for showroomet, da det fik adskilt sig en del fra resten af bygningen, hvor der var meget højt til loftet og ingen andre væge til at definere rummet.

Billederne er taget uden flash. der var tilstrækkeligt ovenlys til at det kunne klares. Jeg har brugt en lang lukkertid for at få bevægelse i billedet. Den bevægelse kan man se på personen, som går forbi, mens jeg tager billedet. Det kan ikke klares på en enkelt optagelse. Der skal mange til, for at vælge det helt rigtige – og det synes jeg, at jeg har fået.

Sådanne billeder kræver ikke de store smil, som portrætter gør. I stedet kræver de et godt lys, masser af forskellige vinkler til at afprøve og finde det helt rigtige billede.