En professionel fotograf hjælpe dig med at åbne døre


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/kirstenadler.dk/public_html/wp-content/plugins/movedo-extension/shortcodes/movedo_gallery.php on line 450


Når mine kunder vælger at få taget et portræt hos en fotograf i Århus som mig, betaler de selvfølgelig først og fremmest ønsker et flot billede. Men jeg ved, at et professionelt portræt også har en klar signalværdi. Det er ikke kun et spørgsmål om at tage et godt billede. Men også om at sende det rigtige budskab og skabe et positivt indtryk.

Ikke alle er vilde med at stå foran kameraet, så jeg gør meget for at skabe en afslappet og behagelig atmosfære, hvor du kan være dig selv. Det kommer der altid den bedste oplevelse og de bedste billeder ud af.
Jeg har styr teknikken og kan sikre, at mine du bliver præsenteret på den bedst mulige måde. Det er ikke kun et spørgsmål om at tage et godt billede. Men også om at tage hensyn til mine kunders individuelle behov og ønsker. Jeg tager mig tid til at lære mine kunder at kende. Jeg lytter til deres ønsker og give dem rådgivning om, hvordan de kan opnå det bedste resultat.
Uanset om mine du har brug for et portræt til din virksomheds hjemmeside, en LinkedIn-profil eller til personlige formål, kan jeg hjælpe med at skabe det rigtige udtryk. Et godt billede kan give  tillid og styrke dit brand. Et godt portræt kan være en investering, der betaler sig mange gange over i form af nye muligheder og bedre resultater.


Portræt kategorier


MEDARBEJDER PORTRÆT

En flot og ensartet firmapræsentation

Giv virksomhedens image og hjemmeside et løft med en flot, ensartet og professionel portræt præsentation af medarbejderne – fotograferet med brug af samme baggrund og lyssætning.

Fotograferingen kan foregå hos jer, så optagelserne tager størst muligt hensyn til jeres effektivitet og medarbejdernes kalender. Alternativt i Kirsten Adlers studie i Århus.

Inden optagelserne tager vi en grundig snak om, hvordan I ønsker billedernes udtryk – fx om I ønsker studiebaggrund eller location.

SE PRISER HER

HEADSHOT

Portræt på 24 timer

Et ’headshot’ er for dig, der ønsker et godt og vellignende, professionelt portræt – uden at bruge for meget tid på fotograferingen.

På et headshot, er det kun ansigt og en lille del af overkroppen med. Passer perfekt til Linkedin, CV og andre steder, hvor du skal præsenteres med et professionelt portræt.

Optagelsen tager ca. 30 minutter og foregår i studiet I Århus. Du står selv for, at hår, tøj og evt. makeup sidder, som det skal.

Umiddelbart efter fotograferingen ser du optagelsen på computerskærmen, og du vælger de billeder, du ønsker. Billederne kan færdiggøres til afhentning eller forsendelse inden for et døgn.

Du får:  2 redigerede billedfiler i henholdsvis farve og s/h.


SE PRISER HER

DE LUXE

For dig, der vil have meget mere portræt

Du har et stort behov for vellignende portrætter til presse, hjemmesider m.m.

Et Deluxe giver dig større kontrol med, hvordan du præsenteres i offentlig sammenhæng. Det giver dig større variation på dit website.

Ved et Deluxe portræt bruges der ca. en time på at lægge makeup, sætte hår, vælge tøj m.m.

Du medbringer selv forskellige over- og underdele: bluser, skjorter, kjoler, bukser eller jakker, som du gerne vil fotograferes i.

Billederne tages med  forskellige tøjskift og på 3 skiftende location eller baggrunde.

Location udenfor studiet, kan være et relevant miljø som passer til dig og dit firma.

Du får: 2 redigerede og retoucherede billedfiler med dit portræt i henholdsvis farve og s/h samt i fuld opløsning og til web.

SE PRISER HER

LIVSTILS PORTRÆTTER


Professionelle portrætter til SoMe m.m.

Billeder, som du kan anvende på de platforme, du bruger, f.eks. dit website, på LinkedIn, Instagram, Facebook eller Twitter.

Når du har mange bolde i luften, sparer det tid, at have en pulje af gode billeder at vælge fra.

Du behøver ikke bruge din egen tid eller andre til at tage billederne, og efterfølgende ærgre dig over vinklen eller kvaliteten.

Du kan blot gå ind og “bladre” i din billedebank til du finder et perfekt billede, plotte det ind – og så er du kørende!

KONTAKT MIG FOR EN AFTALE

Instagram

@kirstenadlerfotografi

Havde smukke, søde og dygtige @mariann_mikkelsen samt hendes harpe på besøg i studiet.#work #nikon #nikonphotography #portrait #portraitphotography #portræt #portrætter #erhvervsportræt #erhvervsfotograf #naturligtlys #naturallight #lysogskygge #shadow #shadowandlight #kirstenadlerfotografi#fotografaarhus#portraitfolk #portrait_star _ #portsinspired #fotograf #portsinspired #fotoroom #photoplan #saturdaysmag #btsphotoshoot #portraitgreatness #tappancollector #framesmag #professionalportrait #proheadshot#professionelfotograf
@life_framer valgte at poste mit billede af Simone igen - netop som min udstilling AR er åbnet på @dokk1aarhus, hvor det også er er med. Spøjst sammenfald, men må konkludere, at billedet kan noget 🙏🏻Se link i bio @life_framer chose to repost my picture of Simone - just as my AR exhibition has opened at @dokk1aarhus, where it is also included. A funny coincidence, but I must conclude that the picture has something special 🙏🏻See link in bio ------#work #nikon #portrait #portraitvision_ #portræt #portrætter #kirstenadlerfotografi#fotografaarhus #kræft #brystkræft #cancer #kræftensbekæmpelse #portrait_star #kemo #art #life #nofilter #withhumans #portrait_today #fotoroom #portraitgreatness
Igår havde jeg fernisering på min udstilling AR på Dokk1  i Aarhus. Udstillingen står oppe på “udsigten”  fra nu og til d. 13.08 For mig har det været en stor, spændende og anderledes proces at lave en udstilling for et bredt publikum. Jeg er vant til at have fokus på, hvad mine kunder ønsker. Ikke at tænke på, hvad er bredt publikum skal se og have ud af mine billeder. Men faktisk er billederne ikke lavet til en udstilling. De er lavet til Simone som hendes måde at bearbejde den brystkræft behandling, hun skulle igennem. Jeg har valgt at kalde udstillingen AR. Ar er historier skrevet i hud. Eller skrevet i sindets kringelkroge.Men ar er også reparationen af bruddet. Arret er noget der har samlet sig igen. På en ny måde. Limet sig selv. Helbredt sig.Vores ar er vidnesbyrd på helingsprocessen. Beviset, på vi kan samles igen og leve.Hvis du mangler noget og lave, når solen ikke skinner, så smut forbi på Dokk1 i Aarhus og se den!- skriv gerne dine tanker om det, som portrætterne har vækker i dig i gæstebogen 📔🙏🏻Reelen viser forløbet fra fotografering og til min udstilling AR på @dokk1aarhus i Aarhus. 🎥 Videoen er et ultra koncentrat af en ét forløb, som har løbet over 2 år. Smut forbi og se den - skriv gerne dine tanker om det, som udstillingen har vakt i dig, i gæstebogen 📔🙏🏻@anebonderolsted har været en hel fantastisk kurator på  udstillingen og uden hende, var den ikke blevet!🙏🏻Se link i bio
@charlotte_frobenius Portræt i studiet. MUA @hejdetlea #work #nikon #nikonphotography #portrait #portraitphotography #portræt #portrætter#businessportrait #erhvervsportræt #erhvervsfotograf #kirstenadlerfotografi#fotografaarhus #portraitfolk #portrait_star _ #portsinspired #flakphotorecs #portsinspired #fotoroom #photoplan #saturdaysmag #btsphotoshoot #portraitgreatness #tappancollector #framesmag #professionalportrait #proheadshot#professionelfotograf #fotograf