En professionel fotograf hjælpe dig med at åbne døre


Når mine kunder vælger at få taget et portræt hos en fotograf i Århus som mig, betaler de selvfølgelig først og fremmest ønsker et flot billede. Men jeg ved, at et professionelt portræt også har en klar signalværdi. Det er ikke kun et spørgsmål om at tage et godt billede. Men også om at sende det rigtige budskab og skabe et positivt indtryk.

Ikke alle er vilde med at stå foran kameraet, så jeg gør meget for at skabe en afslappet og behagelig atmosfære, hvor du kan være dig selv. Det kommer der altid den bedste oplevelse og de bedste billeder ud af.
Jeg har styr teknikken og kan sikre, at mine du bliver præsenteret på den bedst mulige måde. Det er ikke kun et spørgsmål om at tage et godt billede. Men også om at tage hensyn til mine kunders individuelle behov og ønsker. Jeg tager mig tid til at lære mine kunder at kende. Jeg lytter til deres ønsker og give dem rådgivning om, hvordan de kan opnå det bedste resultat.
Uanset om mine du har brug for et portræt til din virksomheds hjemmeside, en LinkedIn-profil eller til personlige formål, kan jeg hjælpe med at skabe det rigtige udtryk. Et godt billede kan give  tillid og styrke dit brand. Et godt portræt kan være en investering, der betaler sig mange gange over i form af nye muligheder og bedre resultater.


Portræt kategorier


MEDARBEJDER PORTRÆT

En flot og ensartet firmapræsentation

Giv virksomhedens image og hjemmeside et løft med en flot, ensartet og professionel portræt præsentation af medarbejderne – fotograferet med brug af samme baggrund og lyssætning.

Fotograferingen kan foregå hos jer, så optagelserne tager størst muligt hensyn til jeres effektivitet og medarbejdernes kalender. Alternativt i Kirsten Adlers studie i Århus.

Inden optagelserne tager vi en grundig snak om, hvordan I ønsker billedernes udtryk – fx om I ønsker studiebaggrund eller location.

SE PRISER HER

HEADSHOT

Portræt på 24 timer

Et ’headshot’ er for dig, der ønsker et godt og vellignende, professionelt portræt – uden at bruge for meget tid på fotograferingen.

På et headshot, er det kun ansigt og en lille del af overkroppen med. Passer perfekt til Linkedin, CV og andre steder, hvor du skal præsenteres med et professionelt portræt.

Optagelsen tager ca. 30 minutter og foregår i studiet I Århus. Du står selv for, at hår, tøj og evt. makeup sidder, som det skal.

Umiddelbart efter fotograferingen ser du optagelsen på computerskærmen, og du vælger de billeder, du ønsker. Billederne kan færdiggøres til afhentning eller forsendelse inden for et døgn.

Du får:  2 redigerede billedfiler i henholdsvis farve og s/h.


SE PRISER HER

DE LUXE

For dig, der vil have meget mere portræt

Du har et stort behov for vellignende portrætter til presse, hjemmesider m.m.

Et Deluxe giver dig større kontrol med, hvordan du præsenteres i offentlig sammenhæng. Det giver dig større variation på dit website.

Ved et Deluxe portræt bruges der ca. en time på at lægge makeup, sætte hår, vælge tøj m.m.

Du medbringer selv forskellige over- og underdele: bluser, skjorter, kjoler, bukser eller jakker, som du gerne vil fotograferes i.

Billederne tages med  forskellige tøjskift og på 3 skiftende location eller baggrunde.

Location udenfor studiet, kan være et relevant miljø som passer til dig og dit firma.

Du får: 2 redigerede og retoucherede billedfiler med dit portræt i henholdsvis farve og s/h samt i fuld opløsning og til web.

SE PRISER HER

LIVSTILS PORTRÆTTER


Professionelle portrætter til SoMe m.m.

Billeder, som du kan anvende på de platforme, du bruger, f.eks. dit website, på LinkedIn, Instagram, Facebook eller Twitter.

Når du har mange bolde i luften, sparer det tid, at have en pulje af gode billeder at vælge fra.

Du behøver ikke bruge din egen tid eller andre til at tage billederne, og efterfølgende ærgre dig over vinklen eller kvaliteten.

Du kan blot gå ind og “bladre” i din billedebank til du finder et perfekt billede, plotte det ind – og så er du kørende!

KONTAKT MIG FOR EN AFTALE

Instagram

@kirstenadlerfotografi

Businessportræt af @laurabukalo - håber, det får hende ind i en 🤞🏻#work #nikon #nikonphotography #portrait #portraitphotography #portræt #portrætter#businessportrait #erhvervsportræt #erhvervsfotograf #naturallight #kirstenadlerfotografi#fotografaarhus #monalisasmile #portraitfolk #portrait_star _ #portsinspired #flakphotorecs #gfx100s #portsinspired #fotoroom #photoplan #saturdaysmag #btsphotoshoot #portraitgreatness #tappancollector #framesmag #professionalportrait #proheadshot
Portræt af @laurabukalo Laura har været i praktik hos mig, og hun havde fundet inspirationen til dette portræt - så cadeau til hende. Hun så rigtigt.#work #nikon #nikonphotography #portrait #portraitphotography #portræt #portrætter#businessportrait #erhvervsportræt #erhvervsfotograf #naturallight #kirstenadlerfotografi#fotografaarhus #monalisasmile #portraitfolk #portrait_star _ #portsinspired #flakphotorecs #gfx100s #portsinspired #fotoroom #photoplan #saturdaysmag #btsphotoshoot #portraitgreatness #tappancollector #framesmag #professionalportrait #proheadshot
Her er @laurabukalo Laura har været i praktik hos mig. Hun var en sand fornøjelse. I stand til at sidde stille og arbejde koncerteret, pligtopfyldende, dygtig til både backend i WordPress og med en udtalt god visuel sans, når hun skulle lave noget i frontenden. Laura er uddannet Multimediedesigner, dem er der mange af - men Laura er der kun én af.Som tak for hjælpen, giver jeg altid mine praktikanter et portræt, de kan bruge til deres CV, når de skal videre i jobjagten.Laura var ingen undtagelse. Hun fik sine portrætter til ansøgningerne - og så gik vi i gang med at "lege".For mig er det vigtigt at "lege" med mine udtryk og den kreative del af mit job. Jeg elsker at stå kl. 7 om morgenen og fotografere en ny CEO - men jeg er ligeså vild med at eksperimentere i studiet. Og skønt, når der kommer praktikanter, som også har lyst til det!Jeg er især glad for dette billede. Lyset er minimalt - såkaldt Rembrandt belysning. Og da jeg sad og redigerede det, kunne se, det kompositionen og Lauras blik, mindede lidt om Mona Lisa portrættet...! Jeg gik videre forstærkede den reference - fordi jeg synes, det var sjovt (og ikke fordi, jeg er prætentiøs - tror jeg..! 😅)#work #nikon #nikonphotography #portrait #portraitphotography #portræt #portrætter#businessportrait #erhvervsportræt #erhvervsfotograf #naturallight #kirstenadlerfotografi#fotografaarhus #monalisasmile #portraitfolk #portrait_star _ #portsinspired #flakphotorecs #gfx100s #portsinspired #fotoroom #photoplan #saturdaysmag #btsphotoshoot #portraitgreatness #tappancollector #framesmag #professionalportrait #proheadshot
@kjeldtoft_snedkeri er som en Ferrari - et mesterværk af design, kvalitet og holdbarhed. Deres arbejde er en hyldest til håndværket og er lavet med en omhyggelighed og opmærksomhed på detaljer, som man sjældent ser andre steder. Mens andre virksomheder måske fokuserer på masseproduktion og hurtige løsninger (ingen nævnt..), er Kjeldtoft snedkeri kendt for deres kompromisløse tilgang til kvalitet og deres evne til at skabe møbler og inventar, der vil vare i årevis. Deres showroom i Aarhus er en sand skatkiste af smukke og tidløse stykker, som er en ære at eje.#work #nikon #nikonphotography #portrait #portraitphotography #portræt #portrætter #businessportrait #erhvervsportræt #erhvervsfotograf #naturallight #kirstenadlerfotografi#fotografaarhus #hjemmeside #håndværk #kirstenadlerfotografi #kjeldtoft_snedkeri
Jeg har haft den store fornøjelse at fotografere holdet bag @kjeldtoft_snedkeri - Gert, Simon, Alma og Tihamer - og jeg kan med sikkerhed sige, at de er ligeså skønne og charmerende som de møbler og inventar, de skaber! 🙂 Deres passion for godt håndværk og snedkeri er lige så stor som deres sans for humor, og jeg havde en fest med at fange deres glæde ved deres arbejde på kameraet.#work #nikon #nikonphotography #portrait #portraitphotography #portræt #portrætter #businessportrait #erhvervsportræt #erhvervsfotograf #naturallight #kirstenadlerfotografi#fotografaarhus #hjemmeside #håndværk #kirstenadlerfotografi #kjeldtoft_snedkeri
Hvorfor fedte med pladsen, når den er der? 💃🏻Og der er fint plads til andre fotografer, som gerne vil leje sig ind 🤩🙌🏻#fotostudio #fotograf #aarhus #lejeafstudie