Et professionelt portræt gør en forskel.

Et professionelt portræt kan bruges til at styrke dit brand. Det kan bruges mange steder, bl.a på LinkedIn, dit website, visitkort,Facebook, til artikler eller brochurer.

I KAF bestræber vi os altid på at få den bedste udgave af dig frem i portrættet  – det gør alle glade og viser dig fra din bedste side.

Vidste du, at LinkedIn brugere, der har et professionelt headshot, modtager f.eks. 14 gange flere visninger end de, der ikke har?                                                            

Fotograf Århus
Fotograf Århus
Fotograf Århus
Fotograf Århus


Vores portrætter er inddelt i 3 forskellige kategorier, som du kan se nedenfor.

HEADSHOT

Hurtigt, nemt og bekvemt.

Er lavet til dig, som har lidt travlt, men ønsker et godt og vellignende, professionelt portræt.

Headshottet foregår i studiet. Du sørger selv for at sætte håret, tøjet og evt. makeuppen.

Vi bruger ca, 20 min på at fotografere – og umiddelbart derefter, vælger du de billeder, du ønsker. Billederne kan laves færdige indenfor et døgn.

Du får 2 redigerede billedefiler i henholdsvis farve og s/h.

DELUX

Grundigt, varieret og mere i dybden.

Er for dig som har tiden, og gerne vil gå mere grundigt til værks, nu kameraet alligevel kører. Delux er til dig, som gerne vil have flere portrætter med forskelligt tøj og loctaions.

Det er praktisk at have flere billedeudgaver af sig selv til forskellige steder. Et portræt kan f.eks. være til LinkedIn, et andet til dit website og det tredje til en avisartikel. Hvis f.eks du ikke har tiden til at stille op til et pressefotografi, og du gerne selv styre dit officielle udtryk.

Ved Delux portrættet bruger vi ca. en time på at lægge makeup, sætte hår, snakke tøj og lign. Du tager forskellige sæt tøj med, som du kunne tænke dig at blive fotograferet i. Vi fotograferer op på op til 2 lokationer – hvoraf den ene er i studiet. Delux kan også bookes uden makeupartist.

Du får 4  redigerede og retoucherede billedefiler med dig i henholdsvis farve og i s/h. samt i fuld opløsning og til web.

DIN GLADE MEDARBEJDER

Et flot og ensartet udtryk.

Lad dine medarbejdere komme frem i lyset, og få dem fotograferet  med samme baggrund og lyssætning – det ser bare godt ud, når Jeres persongalleri er ensartet og opdateret.

KAF har transportabelt studieudstyr, så har I lidt plads, kan vi komme til jer, hvor I alle er samlet – det sparer jeres tid.

Inden vi går igang, tager vi en grundig snak, hvordan I ønsker jeres billeders visuelle udtryk skal være. Om det f.eks. skal være studiebaggrund eller en location.

I får 1 stk billedefil pr. medarbejder i fuld opløsning(til print) samt til web.

I videoen kan du se, hvordan en portrætsession foregår og tankerne bag den.