Et professionelt portræt gør en forskel.

Kirsten Adler er professionel fotograf i Århus, hvor hun også har studie. Kirsten Adler har lavet et have af portrætter gennem mange år, og hendes erfaring er stor.  Et portræt i professionel kvalitet styrker virksomhedens eller dit personlige brand. Brug det fx på dit CV, website, visitkort, artikler, brochurer og selvfølgelig LinkedIn og Facebook. Vidste du fx, at LinkedIn-profiler med et professionelt portræt får 14 gange flere visninger? Og i dag handler det om at få opmærksomheden på nettet. Det er det, er professionelt portræt, et headshot, et deluxeportræt eller et business portræt, kan hjælpe dig med.

Du betaler selvfølgelig først og fremmest for et flot portræt. Men hos Kirsten Adler Fotografi handler det også om, at du får en god oplevelse. Ikke alle er vilde med at stå foran kameraet, så mit mål er altid, at kunderne forlader studiet med et smil på læben. Og uanset, om selve fotoshootet foregår i Kirstens studie i Århus eller på location, gør hun meget for, at du kan være dig selv. Det kommer der altid den bedste oplevelse og de bedste portrætter ud af.

Vil du fotograferes fra din bedste side og undgå flyvske lokker og skygger under øjnene? Så kan en stylist hjælpe med hår og evt. makeup. De kunder, som har valgt denne mulighed, fortryder det aldrig. Klik her og se videoen med optagelser fra en portrætsession samt mine tanker omkring portrætfotografering. Et godt portræt, fortryder du aldrig. Jeg bruger nogen af de bedste makeupartister i Århus og omegn.

                                                        

portræt af LIne Sander
Portræt af Anne Hjernøe
Portræt af Annette Elkrog​, Foot-care, Århus
portræt af fotograf Århus
POrtræt af ReimarW.Thomsen
Portræt af Ann Elisabeth Knudsen, Foredragsholder, forfatter, cand.mag og lektor. Pressebillede.


Portrætter inddelt i 3 forskellige kategorier, som du kan se nedenfor.

HEADSHOT

PORTRÆT PÅ 24 TIMER

Et ’headshot’ er for dig, der ønsker et godt og vellignende, professionelt portræt – uden at bruge for meget tid på fotograferingen.

Optagelsen tager ca. 20 minutter og foregår i studiet I Arhus. Du står selv for, at hår, tøj og evt. makeup sidder, som det skal.

Umiddelbart efter fotograferingen ser du optagelsen på computerskærmen, og du vælger de billeder, du ønsker. Billederne kan færdiggøres til afhentning eller forsendelse inden for et døgn.

Du får:  2 redigerede billedfiler i henholdsvis farve og s/h.

DE LUXE


Professionelle portrætter til flere formål

For dig der har brug for vellignende portrætter til fx både LinkedIn, pressetekster og hjemmesider – og større kontrol med, hvordan du præsenteres i offentlig sammenhæng.
Billederne tages med forskelligt tøj og på skiftende location eller baggrund.

Ved et De luxe portræt bruger vi ca. en time på at lægge makeup, sætte hår, vælge tøj m.m. Du medbringer forskellige bluser, skjorter eller jakker, som du gerne vil fotograferes i. Vi skyder vi på op til 2 locations – den ene i studiet i Århus. Den anden kan evt. være en location, som skaber et relevant miljø til dit billede. De luxe portræt kan også bookes uden makeupartist.

Du får: 4 redigerede og retoucherede billedfiler med dit portræt i henholdsvis farve og s/h samt i fuld opløsning og til web.

PORTRÆT AF DINE MEDARBEJDERE

En flot og ensartet firmapræsentation

Giv virksomhedens image og hjemmeside et løft med en flot, ensartet og professionel portræt præsentation af medarbejderne – fotograferet med brug af samme baggrund og lyssætning.

Fotograferingen kan foregå hos jer, så optagelserne tager størst muligt hensyn til jeres effektivitet og medarbejdernes kalender. Alternativt i Kirsten Adlers studie i Århus.

Inden optagelserne tager vi en grundig snak om, hvordan I ønsker billedernes udtryk – fx om I ønsker studiebaggrund eller location.

I får: 1 stk. billedfil pr. medarbejder i fuld opløsning til hhv. print og web.

GRUPPEBILLEDE  AF DINE MEDARBEJDERE

En flot og ensartet firmapræsentation

Giv virksomhedens image og hjemmeside et løft med en flot, ensartet og professionel portræt præsentation af medarbejderne – fotograferet med brug af samme baggrund og lyssætning.

Fotograferingen kan foregå hos jer, så optagelserne tager størst muligt hensyn til jeres effektivitet og medarbejdernes kalender. Alternativt kan fotograferingen også være i studiet i Aarhus.

Inden optagelserne tager vi en grundig snak om, hvordan I ønsker billedernes udtryk – fx om I ønsker studiebaggrund eller location.

I får: 1 stk. billedfil pr. medarbejder i fuld opløsning til hhv. print og web.

Pressebilleder til Ann Elisabeth Knudsen.

”Jeg har altså svært ved at smile naturligt i en unaturlig situation, sagde Ann til mig, inden vi startede vores fotosession.
Okay – sagde jeg! Vi tager bare et skridt af gangen (eller – et billede af gangen!)

Selvom stort set alle har mobiltelefoner i dag, og kan tage selfies anytime, er der ikke noget unaturligt i at have det sådan.
Når man kommer ind til en professionel fotograf, har man nogle forventninger til både fotografen og til sig selv. Det skulle jo helst komme noget godt ud af det.
Det er en sårbar situation at tage sig ”ud” foran en ukendt person og et kamera. Derfor guider og hjælper jeg også til, at mine kunder har det godt, og ved hvad de skal, så de kan slappe af og være sig selv. Så kan jeg nemlig også slappe af. Jeg skal jo også performe og yde noget. Og det gør jeg bedst i en afslappet, kreativ og udforskende atmosfære. Når det så er sagt – behøver man ikke altid at smile stort på billeder.

Ann Elisabeth Knudsen kom til mig, for at få nogle nye pressebilleder. Hun har nemlig en masse på hjertet – eller – hjernen! 🧠
Ann er lektor i psykologi og har specialiseret sig i kombinationen af neuropsykologi og hjerneforskning. Hun har skrevet en masse bøger om emnet – og rejser land og rige rundt med foredrag om hjernen med udgangspunkt i forskellen på mænd og kvinders hjerner.
Jeg har ladet mig fortælle, hun skulle være ret sjov, og glæder mig i den grad til at høre hendes foredrag til foråret og fortælle mere om den ( lille ) forskel.

Btw – det lykkedes at få Ann til at smile – naturligt (vis) 😊 Du kan se mere om Ann på hendes hjemmeside.

At ryste støvet af sig

- og få portrættet til skildre personen.

Da  Reimar W. Thomsen kom foran mit kamera i mit studie i Århus, ville han gerne, udover opdaterede portrætter, også gerne ryste  lidt af professor “støvet” af sig.

Han synes ofte, det var nogle for alvorlige og alt for autoritære billeder, der blive brugt i hans verden. Derfor legede vi lidt med at lade det alvorlige udtryk stadig være tilstede i billederne, men med en kant af humor og nyskabelse. Bla. er billedet med brillerne nede på næsen et ret typisk professor portræt – jeg vinklede billedet, og fik en lidt mere frisk udgave. En udgave, som passer bedre til Reimar.

Reimer er Professor i klinisk epidemiologi, dr.med., ph.d. ved Aarhus Universitet, samt overlæge i metaboliske sygdommes epidemiologi.

Hans billeder skulle bruges både til LinkedIn og til jobbet, og derudover, også når han offentliggør artikler.

Reimar  booked et Headshot og endte med at tilkøbe 4 ekstra billeder.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]