Kunder

som har valgt Kirsten Adler Fotografi

Sten Olin

Erhvervsfotografering ud over det sædvanlige – så er den kun én, og det er Kirsten Adler. Jeg har haft fornøjelsen at arbejde sammen med Kirsten i flere omgange, og Kirsten er topprofessionel bag et kamera.

Kirsten formår at få det bedste ud af situationen, ser nye muligheder og vinkler, når billedet skal fortælle en historie. Som en sidegevinst er Kirsten en energibombe, der med sit smittende gode humør altid fremkalder et smil på læben, hvilket har en positiv effekt i en fotosession. Jeg henviser altid mine kunderelationer og øvrigt netværk til Kirsten, da jeg ved man er i gode hænder, og at man hver gang får mere ud af samarbejdet med Kirsten end forventede. Når jeg ser resultatet fra mine kunders fotosessions med Kirsten, bliver jeg hver gang imponeret over, hvad Kirsten formår at synliggøre og tydeliggøre, underordnet vi taler portræt eller produkt. Det korte af det lange – skal du have taget et erhvervsportræt, billeder af dine produkter og din virksomhed til din website, brochuremateriale mv., bør du altid have Kirsten Adler Fotografi med i dine overvejelser.
Læs mere

Anne Rebsdorf

Kirsten har taget billeder til min hjemmeside. Jeg er meget tilfreds med resultatet og har fået mange positive tilbagemeldinger på billederne. Kirsten er godt til at skabe en afslappet atmosfære, når der skal tages billeder, så jeg kunne være mig selv.

Kirsten samarbejder med en stylist, som også er meget dygtig og fik det bedste frem hos mig uden det blev kunstigt eller uægte. Det vigtigste er at Kirsten har formået at skabe nogle billeder af mig, som signalere det jeg gerne vil have de skal signalere og som jeg selv har det godt med. Jeg kan derfor kun anbefale at bruge Kirsten når I skal have taget billeder.
Læs mere

Rikke Daugaard

Jeg kan på det varmeste anbefale Kirsten, når der skal tages professionelle business portrætter. Hun har sans for detaljerne, og ved hvad der vil virke på de endelige fotos. Hun har gåmod og er positiv, selv når kunden kommer med meget specifikke krav og ønsker til det færdige foto.

Jeg er meget tilfreds med vores færdige fotos, som blev “skudt” under besværlige vindforhold på udendørs location, fordi vi ønskede en helt bestemt betonvæg som baggrund. Stor ros herfra.
Læs mere

Mik Ellegaard Beckmann

Jeg brugte Kirsten som eventfotograf i forbindelse med min jagttegnsundervisning. Kirsten troppede op fra morgenstunden og fulgte alle vores aktiviteter til over middag. Kirsten var eminent til at lure stemningen

og vurdere hvilke situationer der kunne give de bedste billeder. Hun fik inddraget såvel instruktører som kursister til at deltage aktivt. Om det var hærde brede brede mænd eller små vævre kvinder, så formåede Kirsten at tale direkte til dem og få de skud hun ønskede. Vi fik nogle fantastiske billeder som vi bruger på hjemmeside og i markedsføring. Alt i alt et samarbejde, der langt oversteg vores forventninger. Har allerede hyret Kirsten til næste event 🙂
Læs mere

Karina Goos

Kirsten er en fremragende fotograf og en person med en meget positiv holdning som får hende til at hente det bedste ud af mennesker, der står foran kameraet. Jeg kan varmt anbefale Kirsten!

Anne Kirstine Munk Mouritsen

Kirsten Adler er en meget dygtig fotograf, som jeg meget gerne anbefaler andre at bruge. Kirsten er god til at lytte sig frem til hvilket produkt, jeg har brug for og hun har en særlig evne til at observere og tolke den person,

der fotograferes,så resultatet bliver et levende, positivt og udtryksfuldt billede.
Læs mere