You need to Show

Vis med billeder, hvad din virksomhed kan og hvem, der får det hele til at spille!


Fortæl om din virksomhed i billeder!

Vi laver billeder 180 grader rundt om firmaet – uanset om du er dig selv eller om I er mange ansatte, så er vi klar med kameraet.

Se nedenfor, hvad KAF kan tilbyde din virksomhed.

Fotograf Aarhus

EVENTBILLEDER

Vær klar med gode professionelle billeder, når der sker begivenheder i firmaet. Billeder, I kan bruge til pressen, diverse sociale medier og på websitet.

Headstart Awards show på Atlas i Aarhus, hvor Salling uddeler pris.

Fotograf Århus

MEDARBEJDER PORTRÆTTER

Gode portrætter til websitet, visistkortet etc. er et must, hvis du vil vise, hvem der er med til at få det hele til at “spille”. Portræt fra Alm. Brand bank.

Fotograf Århus

GRUPPEBILLEDER

En samlet gruppe af medarbejder, der løfter i flok – er flot. Disse billeder bliver ofte taget ved store sammenkomster som f.eks. julefrokoster, hvor alle er samlet. Praktisk – og så er I foreviget. Her COMPASS HUMAN RESOURCES GROUP A/S Aarhus.

Kernefortælling omkring firmaet skaber tyngde og målsætning
– vi visualiserer den, så den kan ses.

I en billedefortælling bliver værdierne sat ind i en visuel sammenhæng med mennesket som centrum. Dermed giver værdierne langt mere mening. Og et billede siger stadig mere end ord…

Professionel Erhvervsfotograf Aarhus

SITUATIONSBILLEDER

Få synliggjort, hvad I egentlig laver i firmaet, når I udfører jeres job. Det gør det hele mere levende og nærværende overfor jeres kunder, når de kigger å jeres website. SkyWorks som er på job i væksthuset i Aarhus med at sætte lys installation op.

Professionel Erhvervsfotograf Aarhus

PRESSEBILLEDER

Det er rart selv at have at styr på pressebillederne, så dem kan man lave på forhånd. Pressebilledet kan også laves til en artikel, man selv står for. Her er det en kaptajn for Molslinjen som skulle bruges i Magasinet “First Class”.

REFERENCEBILLEDER

At vise de flotte produkter, man har lavet og lever af at lave er et must. Glasssolution har lavet et flot showroom til firmaet 2-BIZ